HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Konference Standardy ve stravovacích službách v roce 2020
V letošním roce jsme byli nuceni s ohledem na výskyt pandemie COVID-19 zrušit jarní termín výr...
Více >>
Pozvánka na webinář ZDARMA - již zítra
7. 4. 2020 Ve spolupráci se společností Krauthammer jsme pro Vás připravili inspirativní webin...
Více >>
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
HIKVISION - bezkontaktní měření lidské tělesné teploty Pokud hledáte preventivní opatření jak...
Více >>
ZRUŠENÍ TERMÍNU JARNÍ KONFERENCE
Z důvodu nařízení Ministerstva zdravotnictví rušíme konferenci Standardy ve stravovacích služb...
Více >>
REGISTRACE NA KONFERENCI SPUŠTĚNA
30. 1. 2020 Na konferenci Standardy ve stravovacích službách se můžete přihlásit zde: www.konf...
Více >>
Archiv aktualit

Konference "Standardy ve stravovacích službách"

Tato sekce je určena pro účastníky naší konference "Standardy ve stravovacích službách".
Termín konání: 23. 10. 2019
Místo konání: Clarion Congress Hotel Olomouc
Jsou zde ke stažení materiály z konference.
Přihlašovací údaje obdrželi účastníci konference ve svých složkách v den konání konference.
 
UPOZORNĚNÍ: Materiály budou dostupné po omezenou dobu. Poslední termín pro stažení je 20. 3. 2020.

 
Uživatelské jméno   
Heslo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.