HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Konference Standardy ve stravovacích službách v roce 2020
V letošním roce jsme byli nuceni s ohledem na výskyt pandemie COVID-19 zrušit jarní termín výr...
Více >>
Pozvánka na webinář ZDARMA - již zítra
7. 4. 2020 Ve spolupráci se společností Krauthammer jsme pro Vás připravili inspirativní webin...
Více >>
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
PREVENCE - MĚŘENÍ TĚLESNÉ TEPLOTY POMOCÍ TERMOVIZE
HIKVISION - bezkontaktní měření lidské tělesné teploty Pokud hledáte preventivní opatření jak...
Více >>
ZRUŠENÍ TERMÍNU JARNÍ KONFERENCE
Z důvodu nařízení Ministerstva zdravotnictví rušíme konferenci Standardy ve stravovacích služb...
Více >>
REGISTRACE NA KONFERENCI SPUŠTĚNA
30. 1. 2020 Na konferenci Standardy ve stravovacích službách se můžete přihlásit zde: www.konf...
Více >>
Archiv aktualit

Tisková zpráva z konference

5. 11. 2019
Dne 23. 10. 2019 proběhl v Clarion Congress Hotelu Olomouc 14. ročník konference "Standardy ve stravovacích služeb". Přečtěte si níže vloženou tiskovou zprávu.
 
Účastníci konference si mohou stáhnout přednášky v placené sekci: zde

Soubory

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.