HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Hledáme vhodného kandidáta na pozici auditor / konzultant
Hledáme vhodného kandidáta na pozici auditor / konzultant
10. 10. 2017 Hledáme komunikativní osobnost s velmi dobrým verbálním i písemným projevem, s v...
Více >>
Přihláška ke konferenci ke stažení
Přihláška ke konferenci ke stažení
23.8.2017 Konference "Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ" Blíží se podzimní termín...
Více >>
Z našich referencí
Z našich referencí
22.6.2017 Mezi naše nové klienty, o které se staráme a zabezpečujeme pro ně pravidelnou kontro...
Více >>
Tisková zpráva z konference
6. 4. 2017 Byla vložena TZ.  
Více >>
V pondělí 3. 4. 2017 proběhla v Clarion Congress Hotelu Prague konference
V pondělí 3. 4. 2017 proběhla v Clarion Congress Hotelu Prague konference
5. 4. 2017 "Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ"
Více >>
Archiv aktualit

Standardy v rámci stravovacích služeb - 4. 4. 2016

15.2. 2016
Zveme Vás na naši konferenci věnovanou standardům v rámci stravovacích služeb. Letos se uskuteční již 11. ročník, který Vám přinese jistě neméně zajímavá témata jako v předchozích letech.
Konference je určena pro vedoucí stravovacích provozů zdravotnických zařízení, hotelů, domovů pro seniory školních jídelen aj., ale také pro všechny, kdo mají o tuto problematiku zájem.
Česká asociace sester souhlasí s přiznáním 4 kreditních bodů dle vyhlášky č.321/2008 Sb. Akce je registrovaná pod číslem KK/467/2016. I letos každý účastník dostane certifikační osvědčení o absolvování konference.
 
Místo konání:
Clarion Congress Hotel Prague , Freyova 945/33 , Praha 9 – Vysočany.

Termín konání:
4. dubna 2016 od 9:30 (prezence od 9:00).
Oficiální zahájení konference bude v 9:30 krátkým úvodem zástupci pořadatele.

Témata konference: 
1) Aktuální legislativa a postup při kontrolách stravovacích provozů z pohledu Státní veterinární správy 
2) Správná výrobní praxe očima executive chef – praktické zkušenosti z nadnárodní společnosti
3) Správné nastavení systému DDD v potravinářství a gastronomii
4) Nutriční hodnoty potravin a jejich vliv na strávníka
5) Komunikace a rozvoj lidských zdrojů – vztah nadřízený x podřízený

Cena:
• při platbě předem na účet 950 Kč/os., pro členy AKC ČR a AHR ČR je cena 750 Kč/os.
• při platbě v hotovosti na místě 1200 Kč/os.
 
Platba na účet musí být připsána do 31. 3. 2016. Číslo účtu: 197173510/0300, pro variabilní symbol si volejte na tel.: 261 220 540 (pí Hauková), abychom platbu bez problémů identifikovali.
Budeme účtovat storno poplatek 30 % z ceny vstupného, pokud bude přihláška zrušena po 27. 3. 2016.
Cena vstupného zahrnuje náklady na materiály, oběd a občerstvení.

Na konferenci je nutné se přihlásit. Přihlášky posílejte na adresu firmy HASAP Consulting, s.r.o. nebo e-mailem na hasap@hasap.cz.
 

Soubory