HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
18. ročník konferencence HASAP proběhl 20. 3. 2024 v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termin: 20. 3. 2024 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Nové video z konference v Praze
Standardy ve stravovacích službách Termín: 13. 4. 2023 Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Více >>
Videosestřih z konference
Standardy ve stravovacích službách Termín: 2. 11. 2022 Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc
Více >>
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Registrace na konferenci v Olomouci je v plném proudu
Konference Standardy ve stravovacích službách proběhne v Olomouci dne 2. 11. 2022. Pro více in...
Více >>
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Sledovat kvalitu fritovacího oleje je důležité
Fritujete? Potom by Vás mohla zajímat novinka v našem e-shopu, která Vám umožní rychlé a přesn...
Více >>
Archiv aktualit

HASAP Gastro software (HGS)

3prazde_oknoprazde_okno

Aktivní nástroj pro řízení systémů HACCP

Vzdělávací část

  • požadavky na stavební a prostorové uspořádání provozu, schémata, studie
  • komplexní definice celého provozu
  • podrobný popis všech používaných technologií a materiálů ve vztahu k jednotlivým částem provozu
  • teorie nebezpečí vzniku kontaminace pokrmů
  • požadavky na výrobu pokrmů z hlediska teplot a časů pro příjem, skladování, přípravu, konečnou úpravu, expedici a výdej
  • problematika tvorby systémů HACCP
  • sanitační plány
  • personalistika a povinnosti zaměstnanců
  • základy osobní hygieny
  • legislativa

Aktivní část

  • automatické zavedení systému HACCP a jeho následné provozování
  • každodenní zacházení s pokrmem v návaznosti na receptury s možností vkládání a editace vlastních receptur
  • způsoby měření teplot a časů v nejrizikovějších technologických postupech
  • dokumentace o prováděných činnostech a jejich zaznamenávání
  • sanitační plány (Ecolab, JohnsonDiversey, Atotech CZ, ETOL)
  • vedení personální agendy
  • automatické zavedení systému HACCP a jeho následné provozování

K software dodáváme a zajišťujeme

  • licenční přístupy na více PC
  • instalaci
  • funkční propojení programu HGS Datalog2 pro stacionární monitorování teplot/vlhkostí a časů
  • modul importu dat – propojení se stravovacími programy - řešeno individuálně dle požadavků

Minimální požadavky na počítač pro činnost programu HASAP Gastro Software:
procesor Pentium 1 GHz, 1 GB operační paměti, 1 GB volného diskového prostoru,, mechanika CD-ROM, monitor s rozlišením alespoň 1 024x6768 operační systém MS Windows 2000 SP4 a vyšší , Internet Explorer 6 a vyšší, síťový protokol TCP/IP. Nainstalovaný ovladač libovolné tiskárny (tiskárna nemusí být fyzicky připojena).
Pro datový server se doporučuje alespoň procesor Pentium 1 Ghz, 2GB RAM, 1 GB volného místa na pevném disku.

Up grade HASAP Gastro Software

Pro zachování efektivního využívání našeho HGS ho pravidelně aktualizujeme s ohledem na platnou legislativu, vylepšení funkčnosti a stability softwaru dle připomínek od zákazníků i vlastních testovacích zjištění apod. 

Soubory

Souborstruktura HGS.pdf (104,63 kB)
SouborHGS - receptura.pdf (120,12 kB)
Souborsanitace.pdf (102,96 kB)
123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.