HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Stěhování kanceláří
Dne 4. 9. 2018 budeme stěhovat kanceláře do nových prostor. Může se stát, že bude krátkodobě n...
Více >>
Nově v referencích provozy ŠKODA AUTO
Společnost ARAMARK, s.r.o. je naším významným zákazníkem. Na zavádění systémů HACCP a jejich o...
Více >>
Video z konference Standardy v rámci stravovacích služeb
Podívejte se na krátký sestřih z konference, která se konala 19. 3. 2018 v Clarion Congress Ho...
Více >>
Tisková zpráva z konference
Tisková zpráva z konference
3. 4. 2018  Dne 19. 3. 2018 proběhl v Clarion Congress Hotelu Prague 13. ročník konference "St...
Více >>
Hledáme vhodného kandidáta na pozici auditor / konzultant
Hledáme vhodného kandidáta na pozici auditor / konzultant
28. 3. 2018  Hledáme komunikativní osobnost s velmi dobrým verbálním i písemným projevem, s v...
Více >>
Archiv aktualit

ZAVÁDĚNÍ SYSTÉMŮ SVP A HACCP

DSCF6087DSCF6086

Zásady správné výrobní praxe (SVP) lze považovat za základní kámen pravidel, kterými by se měli pracovníci v  potravinářství a gastronomii řídit. A proto, než se začnou v  potravinářských a gastronomických provozech  zavádět jakékoliv systémy, je potřeba zjistit v rámci vstupního šetřeníúroveň dodržování SVP a případně zajistit nápravu a navrhnout nápravná opatření k odstranění nedostatků. Posuzujeme: stavebně-technický stav, výrobní požadavky, úroveň sanitací a personální záležitosti.
 

Provozně organizační řád

Provozně organizační řád je nezbytný nástroj pro zvládnutí správné výrobní praxe (SVP) a základním kamenem pro stavbu dalších systémů HACCP (kritických bodů), firemních standardů, systému jakosti ISO 22000:2005, akreditace zdravotnických zařízení aj.

V rámci zpracování provozně organizačního řádu zpracováváme i cedule pro označení skladů a pracovišť.

V souladu s platnou legislativou naše společnost také vypracovává provozně organizační řády pro ubytovací služby, pro provozy wellness, fitness, sauny, odpadové hospodářství.

Zavádění systému HACCP

Podle Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004 jsou všichni provozovatelé  potravinářských a gastronomických provozů  povinni vytvořit a zavést postupy založené na zásadách HACCP a postupovat podle nich.

Systém HACCP zavádíme pomocí programu HASAP Gastro Software nebo zpracujeme "papírový" Plán HACCP.

 Aby byly zavedené systémy funkční, je důležité jejich pravidelné ověřování. Proto nabízíme našim zákazníkům dlouhodobou spolupráci, která zahrnuje různou úroveň ověřování funkčnosti a správnosti zavedených systémů formou auditů či kontrol, a dále aktualizace dokumentace a up grade v případě software.


     

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.