HASAP
Inteligentní řešení systémů a standardních procesů v potravinářství a gastronomii.
Ochrana veřejného zdraví. Bezpečnost potravin.
Videosestřih z konference
Na našem youtube kanálu je ke shlédnutí video z konference, která se konala dne 8. 4. 2019 v P...
Více >>
Konference v Praze se vydařila
Konference v Praze se vydařila
23.04.2019 Dne 8. 4. 2019 proběhl v Clarion Congress Hotelu Prague 14. ročník konference "Stan...
Více >>
Video z podzimní konference
Podívejte se na sestřih záběrů z 13. ročníku konference "Standardy v rámci stravovacích služeb...
Více >>
Tisková zpráva z konference
13. 11. 2018 Dne 24. 10. 2018 proběhl v Clarion Congress Hotelu Olomouc 13. ročník konference...
Více >>
Stěhování kanceláří
Dne 4. 9. 2018 budeme stěhovat kanceláře do nových prostor. Může se stát, že bude krátkodobě n...
Více >>
Archiv aktualit

Přihláška ke konferenci ke stažení

Přihláška ke konferenci ke stažení

23.8.2017

Konference "Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ"

Blíží se podzimní termín naší konference, která se bude konat dne 25. 10. 2017. Pošlete si přihlášku, co nejdříve.

Konference je určena manažerům stravovacích provozů zdravotnických zařízení, hotelů, domovů pro seniory školních jídelen aj., ale také pro všechny, kdo mají o tuto problematiku zájem.
 
Pro nutriční terapeuty: Česká asociace sester souhlasí s přiznáním 4 kreditních bodů dle vyhlášky č.321/2008 Sb. Akce je registrovaná pod číslem KK/304/2017.
 
Každý účastník dostane certifikační osvědčení o absolvování konference.

Místo konání:
Clarion Congress Hotel Olomouc , Jeremenkova 36, Olomouc (kongresový sál).

Termín konání:

 25. října 2017 od 9:30 (prezence od 9:00).
Oficiální zahájení konference bude v 9:30 krátkým úvodem zástupci pořadatele.

Témata konference:  
1) Aktuální legislativa z pohledu MZe
Ing. Martin Štěpánek (Ministerstvo zemědělství, oddělení potravinového práva a kvality potravin)
2) Správná výrobní praxe – praktické příklady
Ing. Zuzana Svojanovská (HASAP Consulting, s.r.o.)
3) Správná sanitace
Pavel Solař (Ecolab Hygiene, s.r.o.)
4) Kvalitativní požadavky na čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu
Monika Milisderferová (abasto s.r.o.)
5) Firemní ,,Well-being,, jako zdroj zdravého motivujícího prostředí mezi lidmi: Jak vytvářet vstřícné postoje a komunikaci mezi zaměstnanci
Dušan Sameliak (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)

Cena: 950 Kč/os. platbou předem na účet (750 Kč pro členy AHR ČR a AKC ČR)

Platba na účet musí být připsána do 23.10.2017. Číslo účtu: 197173510/0300, pro variabilní symbol si volejte
na tel.: 261 220 540 (pí Hauková), abychom platbu bez problémů identifikovali.
Budeme účtovat storno poplatek 30 % z ceny vstupného, pokud bude přihláška zrušena po 17. 10. 2017.

Níže je ke stažení program konference a přihláška na konferenci.  

Soubory

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.