Vzdelávanie
V potravinářských a gastronomických provozech, v rámci jednotlivých pracovních činností a úkonů, musí být zaměstnanci odborně způsobilí k vykonávání těchto činností tak, aby svým neodborným zacházením s potravinami neohrozili zdraví potenciálních strávníků. Tuto povinnost ukládá Zákon č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění, Vyhláška č. 490/2000 Sb. a Nařízení Evropského parlamentu (ES) č. 852/2004 (kapitola č.12). K odborné způsobilosti zaměstnanců ve stravovacích provozech patří mít povědomí o ochraně veřejného zdraví a dalších odborných vědomostí.
Odborná školení
Osnovu školení připravujeme na míru individuálním potřebám našeho zákazníka s ohledem na sortiment, množství, rozsah zabezpečovaných služeb aj. Školíme přímo na provozech našich zákazníků, popř. jinde.