HASAP
Inteligentné riešenie systémov a štandardných procesov v potravinárstve a gastronómii. Ochrana verejného zdravia. Bezpečnosť potravín.
18.2.2015 E-SHOP - doplnili jsme nabídku ochranných pomůcek
Všechny ochranné pomůcky v našem e-shopu mají atest pro potravinářství.
Více >>
Konference v Praze 16.3.2015
"Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ" Zveme Vás na již 10. ročník konference se zaj...
Více >>
Tisková zpráva z konference
Tisková zpráva z konference
Dne 14.10.2014 proběhla v Clarion Congress Hotelu v Olomouci konference "Standardy v rámci str...
Více >>
Označování potravin Esax
Označování potravin Esax
Novinka v E-shopu Potravinářské etikety Esax jsou určeny k označování jídel a produktů, k...
Více >>
Archiv aktualit

Vzdelávanie

1-72926701-10023679

V potravinářských a gastronomických provozech, v rámci jednotlivých pracovních činností a úkonů, musí být zaměstnanci odborně způsobilí k vykonávání těchto činností tak, aby svým neodborným zacházením s potravinami neohrozili zdraví potenciálních strávníků. Tuto povinnost ukládá Zákon č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění, Vyhláška č. 490/2000 Sb. a Nařízení Evropského parlamentu (ES) č. 852/2004 (kapitola č.12). K odborné způsobilosti zaměstnanců ve stravovacích provozech patří mít povědomí o ochraně veřejného zdraví a dalších odborných vědomostí.

Odborná školení

Osnovu školení připravujeme na míru  individuálním potřebám našeho zákazníka s ohledem na sortiment, množství, rozsah zabezpečovaných služeb aj. Školíme přímo na provozech našich zákazníků, popř. jinde.

 

123 movies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.